Минусовите температури навън отново ни карат да обичаме климатиците. Те са навсякъде. От

...
Минусовите температури навън отново ни карат да обичаме климатиците. Те са навсякъде. От
Коментари Харесай

8 странични ефекта от ползването на климатик

Минусовите температури на открито отново ни карат да обичаме климатиците.  Те са навсякъде. От нашите офиси, до нашите коли и всяка стая в дома ни. И през зимата, и през лятото вие вероятно постоянно сте с климатик на закрито.

Когато температурите паднат или се покачат доста, климатикът се трансформира повече в нужда, в сравнение с в разкош. Но знаете ли, че престоят в помощение с работещ климатик за продължителни интервали от време може да има някои странични резултати, за които би трябвало да внимавате? Без значение какъв брой комфортно е, престоят на климатик по през целия ден и цяла нощ може да има някои нездравословни и неприятни резултати върху тялото ви.

Продължете да четете в галерията ни, с цел да знаете страничните резултати от използването на климатик, за които би трябвало да внимавате:
 8 странични резултата от използването на климатик  8 странични резултата от използването на климатик  8 странични резултата от използването на климатик  8 странични резултата от използването на климатик
Внимание! Това наличие дава единствено обща информация. То по никакъв метод не замества квалифицираното здравно мнение. Винаги се консултирайте със експерт или с вашия доктор за повече информация.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР